Собири

Галерија на Собири на Буба клуб Македонија

 

 

Прв Собир Скопје  17.04.2010                                     Битола 29.08.2010

 

Охрид 19.09.2010                                                       Струмица 25.04.2010

 

Куманово 04.07.2010                                                   Скопје 20.06.10 - Светски ден на бубата

 

Прв роденден 17.04.2011                                              Собир Скопје 19.06.11 Св.ден на бубата

 

Собир Водно - 18.09.2011                                              Собир Прилеп - 02.10.2011

 

Втор роденден - 22.04.2012

 

Последно освежено на Среда, 10 Април 2013 22:06